06 18349877 info@bodyformance.nl Ceramstraat 1-5 / 5013 BB Tilburg
06 18349877 info@bodyformance.nl Ceramstraat 1-5 / 5013 BB Tilburg

GROEPSTRAINING TILBURG

Groepstraining bij BodyFormance
Wil je sporten in groepsverband waar tevens veel aandacht wordt besteed aan techniek en houding? Dan zijn de BodyFormance groepstrainingen iets voor jou! Wij bieden 3 verschillende groepstrainingen aan en hanteren hierbij een zeer uitgebreid lesrooster. Alle groepstrainingen zijn voor iedereen toegankelijk en voor iedere doelstelling.

Bij de groepstrainingen werken we met een lidmaatschap waarbij we 1 maand opzegtermijn hanteren.
De tarieven:
1x per week deelname 40,- per maand
2x per week deelname 52,- per maand
Onbeperkt deelname 62,- per maand

Ook hebben we een 10 rittenkaart, deze kost 115,- is onbeperkt geldig en te gebruiken voor een groepstraining wanneer je wilt.

We werken met een mobiele app zodat je jezelf aan en af kunt melden voor een groepstraining. Je kan komen sporten wanneer je wilt, we hebben een uitgebreid lesrooster met trainingen in de ochtend, in de avond en in het weekend. Je kan jezelf in schrijven voor alle groepstrainingen op een moment wanneer het jou uitkomt. BodyFormance groepstraining staat garant voor hard werken maar ook zeker gezelligheid!

Klik hier voor het lesrooster.

BOKSFIT & SMALL GROUP TRAINING & 30 MINUTE HIIT

Small Group Training
Tijdens deze groepstraining krijg je in een kleine groep onder begeleiding van een Personal Trainer in een uur tijd een full body workout. Je gaat helemaal los in onze “speeltuin” voor volwassen tijdens de Small Group Training. Bij een Small Group Training ligt de focus op spierkracht, conditie verbeteren en/of vet verbranden,. Deze groepstraining is toegankelijk voor iedereen en voor iedere doelstelling.

BoksFit
Wil je spijkeren aan je boksskills en wil je al je energie uitleven op de bokszak, pads en trapkussens? Dan is de BoksFit iets voor jou! Tijdens deze groepstraining boksen we niet tegen elkaar, maar met elkaar. Op een toffe manier je lichaam uitdagen doormiddel van verschillende bokstechnieken toe te passen en deze af te wisselen met oefeningen zoals sit-ups, squats, push ups, etc. en hierbij lichaam tot het uiterste drijven. Hierdoor wordt je lichaam sterker in kracht, conditie en verbrandt je ongekend veel calorieën in een uur! Lijkt je dit tof? Dan is de BoksFit DE groepstraining die bij jou past!

30 minute HIIT (High Intensity Interval Training)
De 30 minute HIIT groepstraining is een Hoge Intensiteit Interval Training van 30 minuten. HIIT is uitermate geschikt om gewicht te verliezen, om een krachtiger lichaam te krijgen en om je conditie te verbeteren. Tijdens een HIIT training wissel je in een korte periode oefeningen met een hoge intensiteit af met een korte rustpauze. Je hartslag zal hierbij flinke pieken maken. Dus wil je in een korte tijd (30 minuten) helemaal tot het gaatje gaan en het maximale uit je lichaam halen? Dan past deze groepstraining perfect bij jou.

Plan hier je GRATIS proefles voor één van onze groepstrainingen.

Wat klanten vertellen

 • Super toffe locatie met gezellige trainers!

  small group training
  Lars Brouwers
  4 jaar lid bij Bodyformance
 • Ik heb mijn motivatie om te sporten bij Bodyformance terug gevonden!

  small group training
  Dominique Verhagen
  5 jaar lid bij Bodyformance
WhatsApp WhatsApp ons!