Personal Trainer Tilburg

Bodyformance Personal Trainer

Een Personal Trainer bij BodyFomance betekent een leuke en zeer sociale trainer die je helpt bij het behalen van je doelstelling. Geen geschreeuw of een overdreven gespierde uitslover, maar een toffe, sociale trainer met een goed inlevingsvermogen die je snel op je gemak zal laten voelen bij BodyFormance. Op tv zie je dat een personal trainer iemand helemaal afbeuld, dit is bij BodyFormance absoluut niet het geval. Een training is precies afgestemd op jou(w) (lichaam) zodat je perfect op de juiste intensiteit sport.

Personal Trainer voor in Tilburg voor iedereen

Een BodyFormance Personal Trainer heeft vele jaren ervaring in lesgeven en is er mee bekend dat niet voor iedereen de stap naar de sportschool gemakkelijk is. Bij BodyFormance is iedereen welkom, voor eender welke doelstelling . Een BodyFormance Personal Trainer onderscheidt zich door zijn sociale skills en goede inlevingsvermogen waardoor je je bij BodyFormance direct op je gemak zult voelen. Wil je meer weten over personal training bij Bodyformance? Klik dan hier.

Een plan op maat

Tijdens een intake gesprek zal alles rustig besproken worden met de Personal Trainer. Wat is je doelstelling? Wanneer wil je die behalen? Moeten we rekening houden met (oude) blessures? Wat is je sportverleden? etc. Met deze informatie kunnen we voor jou een perfect plan op maat maken. Jou volledig ontzorgen en voorzien van de juiste handvaten om je doelstelling zo snel mogelijk te behalen, dat is de taak van onze Personal Trainer.

Gratis proefles

Wil je graag eens om de tafel met een Personal Trainer om alle mogelijkheden te bespreken? Plan dan direct een GRATIS en vrijblijvend proefles/intake gesprek. Tijdens de proefles of intake voorzien we je van alle informatie en kan je eens een training van een Personal Trainer van BodyFormance ervaren. Geef het een kans. Je kunt pas oordelen of het iets wanneer je het hebt ervaren!

Wat klanten vertellen

 • Super toffe locatie met gezellige trainers!

  small group training
  Lars Brouwers
  4 jaar lid bij Bodyformance
 • Ik heb mijn motivatie om te sporten bij Bodyformance terug gevonden!

  small group training
  Dominique Verhagen
  5 jaar lid bij Bodyformance
WhatsApp WhatsApp ons!