06 18349877 info@bodyformance.nl Ceramstraat 1-5 / 5013 BB Tilburg
06 18349877 info@bodyformance.nl Ceramstraat 1-5 / 5013 BB Tilburg

PERSONAL TRAINING TILBURG

Wat is Personal Training bij Bodyformance?

Personal Training bij BodyFormance betekent; De één op één begeleiding op het gebied van sport, voeding en leefstijl coaching. Dit volledig afgestemd op jouw wensen, doelstellingen en lichamelijke conditie. Ieder mens is verschillend en daarom is juiste begeleiding zeer belangrijk om sneller en blijvend een doel te behalen. 70% van de mensen die 1 jaar lid zijn bij een sportschool behalen hun doel niet of zijn inmiddels gestopt. Wij zijn van mening dat dit veel sneller en goedkoper kan en dat een gemotiveerde omgeving je daarbij helpt. Mede hierom ben je voor Personal Training bij Bodyformance aan het juiste adres.

Waar en voor wie zijn de trainingen?

Personal Training bij Bodyformance is niet te vergelijken met sporten in een drukke sportschool. Bij ons sport je in een ontspannen sfeer op een zeer unieke en mooie locatie aan de ceramstraat in Tilburg. Dit oude industriepand is voorzien van alle faciliteiten die Personal Training nodig heeft. Is het lekker weer, dan zoeken we een locatie buiten de deur waar we de training kunnen geven. We werken vrijwel niet met fitnessapparaten, maar proberen het lichaam uit te dagen door diverse oefeningen te combineren, afgestemd op jouw lichaam en specifieke doelen. Denk aan gewicht verliezen, conditie verbeteren, kracht toename/spier opbouw, sport specifiek, blessure herstel, fit blijven tijdens of na zwangerschap of gewoon ter ontspanning. Onze trainers Joep en Robbert hebben jarenlange ervaring, kennis en passie op het gebied van sport en voeding. Voeg daar gezelligheid en een unieke locatie aan toe en je hebt een totaalpakket. Voor Personal Training moet je dus echt bij Bodyformance zijn!

Ben je geïnteresseerd in een Gratis proefles? Meld je dan nu aan!

Waarom Personal Training?

Snel resultaat
Zeer persoonlijke aanpak
Training en voedingsplan op maat

Met hoeveel kan ik een Personal training volgen?

Een training is mogelijk met 1, 2 en 3 personen. We werken niet met uitgebreide totaalpakketten of lange verbintenissen. Aan het eind van de maand maken we de balans op en hier ontvang je een factuur over. Mocht je personal training met 2 of 3 personen volgen dan zijn de kosten te verdelen wat tevens een voordeel is. Daarnaast is het mogelijk om op ieder moment te stoppen met personal training en over te stappen naar onze groepslessen.

personal training tilburg

Wat klanten vertellen

 • Super toffe locatie met gezellige trainers!

  small group training
  Lars Brouwers
  4 jaar lid bij Bodyformance
 • Ik heb mijn motivatie om te sporten bij Bodyformance terug gevonden!

  small group training
  Dominique Verhagen
  5 jaar lid bij Bodyformance
WhatsApp WhatsApp ons!