Groepstraining Tilburg

Groepstraining bij BodyFormance

Wil je sporten in groepsverband waar tevens veel aandacht wordt besteed aan techniek en houding? Dan zijn de BodyFormance groepstrainingen iets voor jou! Wij bieden 3 verschillende groepstrainingen aan en hanteren hierbij een zeer uitgebreid lesrooster. Alle groepstrainingen zijn voor iedereen toegankelijk en voor iedere doelstelling.

Bij de groepstrainingen werken we met een lidmaatschap waarbij we 1 maand opzegtermijn hanteren.
De tarieven:

 • 1x per week deelname 47,50 per maand
 • 2x per week deelname 59,50 per maand
 • Onbeperkt deelname 69,50 per maand

We hanteren géén inschrijfkosten wanneer je lid wordt.

Ook hebben we een 10 rittenkaart, deze kost 140,- is onbeperkt geldig en te gebruiken voor een groepstraining wanneer je wilt.

We werken met een mobiele app zodat je jezelf aan en af kunt melden voor een groepstraining. Je kan komen sporten wanneer je wilt, we hebben een uitgebreid lesrooster met trainingen in de ochtend, in de avond en in het weekend. Je kan jezelf in schrijven voor alle groepstrainingen op een moment wanneer het jou uitkomt. BodyFormance groepstraining staat garant voor hard werken maar ook zeker gezelligheid!

Klik hier voor het lesrooster.

BOKSFIT & SMALL GROUP TRAINING & BBB (Buik, Billen & Benen)

Small Group Training

Tijdens deze groepstraining krijg je in een kleine groep onder begeleiding van een Personal Trainer in een uur tijd een full body workout. Je gaat helemaal los in onze “speeltuin” voor volwassen tijdens de Small Group Training. Bij een Small Group Training ligt de focus op spierkracht, conditie verbeteren en/of vet verbranden,. Deze groepstraining is toegankelijk voor iedereen en voor iedere doelstelling.

BoksFit

Wil je spijkeren aan je boksskills en wil je al je energie uitleven op de bokszak, pads en trapkussens? Dan is de BoksFit iets voor jou! Tijdens deze groepstraining boksen we niet tegen elkaar, maar met elkaar. Op een toffe manier je lichaam uitdagen doormiddel van verschillende bokstechnieken toe te passen en deze af te wisselen met oefeningen zoals sit-ups, squats, push ups, etc. en hierbij lichaam tot het uiterste drijven. Hierdoor wordt je lichaam sterker in kracht, conditie en verbrandt je ongekend veel calorieën in een uur! Lijkt je dit tof? Dan is de BoksFit DE groepstraining die bij jou past!

BBB (Buik, Billen & Benen)

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In een training van een uur train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte groepsles voor personen die de Buik, Billen en Buik willen trainen, af willen vallen en aan hun conditie willen werken.

Plan hier je GRATIS proefles voor één van onze groepstrainingen.

Wat klanten vertellen

 • Super toffe locatie met gezellige trainers!

  small group training
  Lars Brouwers
  4 jaar lid bij Bodyformance
 • Ik heb mijn motivatie om te sporten bij Bodyformance terug gevonden!

  small group training
  Dominique Verhagen
  5 jaar lid bij Bodyformance
WhatsApp WhatsApp ons!