Over Bodyformance

Wij zijn BodyFormance personal training centrum. Een no-nonsense, gezellige en vooral laagdrempelige siteit in het totaalpakket wat wij kunnen aanbieden, onderscheiden wij ons enorm in de branche. Personal training, groepstrainingen, binnen of buiten, niets is ons te gek. Bij Bodyformance wij dit mogelijk voor iedereen, alle doelstellingen en elke portemonnee.

Vind je het moeilijk om vanaf 0 te beginnen? Zit je niet lekker in je vel? Heb je het te ver laten komen? Wil je het nu eens echt goed aanpakken? Ben je op zoek naar de 1 op 1 begeleiding waarbij je volledig persoonlijk wordt begeleidt in voeding en het aanpassen van je levensstijl, om zo snel mogelijk je doelstelling te behalen? Of wil je graag sporten in groepsverband waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat? Bij BodyFormance kun je kiezen uit verschillende lessen welke uiteen gezet zijn in een uitgebreid lesrooster.

Wat wij bij BodyFormance belangrijk vinden is het waarborgen van de ontspannen sfeer die bij ons heerst. We luisteren naar de behoeftes van onze klanten en spelen hierop in, door lessen aan te bieden op maat. Hierdoor voelen onze klanten zich “thuis”. Denk aan lessen om gewicht te verliezen, je conditie te verbeteren, kracht toename/spier opbouw, sport specifieke doelstellingen, blessure herstel, fit blijven tijdens of na een zwangerschap of gewoon ter ontspanning. Ook wanneer je denkt dat jouw doel afwijkt van de rest, geloof me, niets is ons te gek! Sluit je om deze reden aan bij de BodyFormance familie zodat ook jij je fitter en dus beter zult gaan voelen. Wij zijn te vinden in een te gekke, volledig gerenoveerde oude fabriekshal.

Voel je welkom en loop eens binnen!

Groeten,

Joep & Robbert

Wat klanten vertellen

 • Super toffe locatie met gezellige trainers!

  small group training
  Lars Brouwers
  4 jaar lid bij Bodyformance
 • Ik heb mijn motivatie om te sporten bij Bodyformance terug gevonden!

  small group training
  Dominique Verhagen
  5 jaar lid bij Bodyformance

WAAROM BODYFORMANCE TOP 10

1.Meest unieke gym van Tilburg

2.Snel resultaat

3.Zeer gezellige en ontspannen sfeer

4.Persoonlijke aanpak

5.Tof team van trainers de je bij alle doelstellingen kunnen helpen

6.Geen “sportschooldrukte”

7.Een speeltuin van 550m2 incl. alle nodige materialen

8.Zowel binnen als buiten trainingsmogelijkheden

9.Toegankelijk voor iedereen

10.Uitgebreid groepslesrooster

WhatsApp WhatsApp ons!