06 18349877 info@bodyformance.nl Ceramstraat 1-5 / 5013 BB Tilburg
06 18349877 info@bodyformance.nl Ceramstraat 1-5 / 5013 BB Tilburg

PERSONAL TRAINING TILBURG

Personal Training bij BodyFormance betekent; De 1 op 1 begeleiding op het gebied van sport, voeding en leefstijl coaching volledig afgestemd aan jouw wensen, doelstellingen en lichamelijke conditie. Ieder mens is verschillend en daarom is juiste begeleiding zeer belangrijk om sneller en blijvend een doel te behalen. 70% van de mensen die 1 jaar lid zijn bij een sportschool behalen hun doel niet of zijn inmiddels gestopt. Wij zijn van mening dat dit veel sneller en goedkoper kan. Mede hierom ben je voor Personal Training bij BodyFormance aan het juiste adres.

Personal Training bij BodyFormance is niet te vergelijken met sporten in een drukke sportschool. Bij ons sport je in een ontspannen sfeer op een zeer unieke en mooie locatie voorzien van alle faciliteiten die Personal Training nodig heeft. We werken vrijwel niet met fitnessapparaten, maar proberen het lichaam uit te dagen door diverse oefeningen te combineren, afgestemd op jouw lichaam en specifieke doelen. Denk aan gewicht verliezen, conditie verbeteren, kracht toename/spier opbouw, sport specifiek, blessure herstel, fit blijven tijdens of na zwangerschap of gewoon ter ontspanning. Met onze jarenlange ervaring, kennis en passie op het gebied van sport biedt BodyFormance een totaal pakket op het gebied van sport en voeding. Voor Personal Training je moet je dus echt bij BodyFormance zijn!

Personal Training is mogelijk met 1, 2 en 3 personen. We werken niet met uitgebreide totaalpakketten of een lange verbintenis. Aan het eind van de maand maken we de balans op en hier ontvang je een factuur over. Je kan altijd en op ieder moment stoppen of overstappen van personal training naar de groepslessen en andersom. Mocht je personal Training met 2 of 3 personen volgen dan zijn de kosten te verdelen wat tevens een voordeel is.

Ben je geïnteresseerd in een Gratis proefles? Meld je dan nu aan!

personal trainer tilburg

Super toffe locatie met enthousiaste trainers!

Lars Brouwers
WhatsApp WhatsApp ons!