Personal Training BodyFormance Tilburg

Wat is Personal Training?

Personal Training bij BodyFormance is gericht op persoonlijke begeleiding en coaching op gebied van sport, voeding en leefstijl. We werken met een persoonlijke, laagdrempelige aanpak. Onze personal trainers staan klaar om je te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doel(en). Afvallen, spiermassa ontwikkelen, conditioneel en/of mentaal fit worden of een gezonde levensstijl realiseren. Jouw doelen bepalen we samen tijdens een eerste (gratis) intake gesprek. We ontwikkelen een plan op maat met trainingen precies afgestemd op jou, je doelstellingen en lichamelijke conditie. Verantwoord sporten op de juiste intensiteit.

Waarom Personal Training?

Onze personal trainers begeleiden en coachen je één-op-één. Tijdens een personal training focussen we op het bepalen van jouw doel(en). Hierbij een aantal voordelen van personal training bij BodyFormance in Tilburg:

 • Ervaar snel en optimaal resultaat door effectief te trainen
 • Persoonlijke coaching en begeleiding
 • Trainingsplan op maat gemaakt
 • Voedingsschema’s op maat
 • Boost voor je mentale gezondheid!

Plan nu een gratis proefles of intake gesprek in met een van onze trainers.

Ben je geïnteresseerd in een Gratis proefles? Meld je dan nu aan!

sportcentrum bodyformance

Trainen bij BodyFormance

Personal Training bij BodyFormance is niet vergelijkbaar met sporten in drukke sportscholen. Bij ons sport je in een ontspannen sfeer op een unieke locatie in Tilburg. Een mooi industrieel pand voorzien van alle faciliteiten die een sportschool nodig heeft. Ook hebben we een buitenruimte waar we bij mooi weer kunnen sporten.

We stemmen de training af op jouw persoonlijke doelen. We werken nauwelijks met fitnessapparaten, maar proberen jouw lichaam uit te dagen door diverse oefeningen te combineren. Altijd gericht op jouw lichamelijke conditie en specifieke doelen. Denk hierbij aan gewicht verliezen, herstel na een blessure, fit blijven tijdens of na de zwangerschap of ter ontspanning.

Onze trainers

We stellen je voor aan onze trainers Joep en Robbert. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van sport en voeding en delen deze passie graag met je. “Wij motiveren, werken met een persoonlijke aanpak en adviseren je op gebied van sport en voeding. Voeg daar gezelligheid en een unieke locatie aan toe en je hebt het totaalpakket!”

Gratis proefles

Heb je interesse in Personal Training van BodyFormance, wil je starten of graag meer informatie? Plan een gratis intake gesprek of proefles in en maak kennis met onze trainingen. Een training is mogelijk met 1 tot 3 personen. We werken niet met uitgebreide totaalpakketten of lange contracten. Wij maken simpelweg aan het eind van de maand de balans voor je op. Opzeggen of overstappen naar onze groepslessen is mogelijk op ieder moment. Wij denken graag met je mee!

Wat klanten vertellen

 • Super toffe locatie met gezellige trainers!

  small group training
  Lars Brouwers
  4 jaar lid bij Bodyformance
 • Ik heb mijn motivatie om te sporten bij Bodyformance terug gevonden!

  small group training
  Dominique Verhagen
  5 jaar lid bij Bodyformance
WhatsApp WhatsApp ons!