Personal Trainer Tilburg

Personal Trainer BodyFormance

Persoonlijke begeleiding en coaching op gebied van sport, voeding en leefstijl is waar het om draait tijdens Personal Training bij BodyFormance. Onze trainers helpen je graag met het behalen van jouw persoonlijke doel(en) gericht op jouw lichamelijke conditie.

Wat doet een Personal Trainer?

Een personal trainer coacht, adviseert en motiveert. Eén-op-één begeleiding op gebied van sport, voeding en leefstijl. Tijdens een intake bepaal je samen met jouw personal trainer je persoonlijke doel(en). Wil je graag fit worden, herstellen van een blessure, fit blijven tijdens of na de zwangerschap of graag gewicht verliezen? Wij doen er alles aan om samen jouw doelen te behalen.

Een plan op maat

Op basis van een intake ontwikkelen wij een plan op maat. Onze personal trainer bespreekt alles rustig met je door. Wat is je doelstelling? Wanneer wil je deze behalen? Moeten we rekening houden met (oude) blessures? Wat is je sportverleden? En meer. Onze trainingen zijn precies afgestemd op jou, je doelen en lichamelijke conditie. Onze personal trainers bieden de juiste handvaten, motivatie en coaching om jouw doelen te behalen.

Onze trainers

We stellen je graag voor aan onze trainers Joep en Robbert. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van sport en voeding delen ze deze passie graag met jou in de vorm van (personal) training.

“Wij motiveren, werken met een persoonlijke aanpak en adviseren je op gebied van sport en voeding. Samen gaan we er alles aan doen om jouw doelen te bereiken. Verantwoord sporten op de juiste intensiteit. Voeg daar gezelligheid en een unieke locatie aan toe en je hebt het totaalpakket!”

Gratis proefles

Heb je interesse in Personal Training van BodyFormance, wil je starten of graag meer informatie? Plan een gratis intake gesprek of proefles in en maak kennis met onze trainingen. We werken niet met uitgebreide totaalpakketten of lange contracten. Wij maken simpelweg aan het eind van de maand de balans voor je op. Opzeggen of overstappen naar onze groepslessen is mogelijk op ieder moment. Wij denken graag met je mee!

Wat klanten vertellen

 • Super toffe locatie met gezellige trainers!

  small group training
  Lars Brouwers
  4 jaar lid bij Bodyformance
 • Ik heb mijn motivatie om te sporten bij Bodyformance terug gevonden!

  small group training
  Dominique Verhagen
  5 jaar lid bij Bodyformance
WhatsApp WhatsApp ons!